Logo

Logoer der fanger opmærksomhed

Et logo er en meget stor del af en virksomheds identitet, der øger kendskab, genkendelighed og branding.

Logo from DBoss - Dennis Bossen

Derfor er det vigtigt, at et virksomheds logo passer helt præcist til netop jeres virksomhed, jeres produkter og medarbejdere.

Med et unikt professionelt designet logo fra DBoss, kan I skille jer ud, og fange kundernes opmærksomhed, på en helt unik og personlig måde.

Se eksempler her

Logo from DBoss - Dennis Bossen

Logo, der fortæller en historie

Når jeg arbejder med skabelse af et nyt unikt firmalogo, benytter jeg min kreative tankegang, sammen med mine mange års erfaring indenfor skilteteknik.

Mit mål at skabe logoer med blikfang, som ikke mindst gør folk glade, men også er nytænkende med et kunstnerisk og professionelt udtryk, der måske samtidig fortæller en historie.

Logo design på bestilling

Har jeres virksomhed brug et nyt og anderledes logo, der skiller sig ud?

Så kontakt mig og få inspiration, råd og friske øjne på jeres idéer, fra en nytænkende idémager. Alle logoer bliver designet og produceret med udgangspunkt netop jeres ønsker og behov.

Kontakt mig for en uforpligtende logo snak

I er velkomne til at kontakte mig, på tlf. 23 20 98 26 for en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon
23 20 98 26

Logo Billedgalleri

Jeg tegner og designer indtil I er tilfredse.

Det siger mine kunder

Dennis er en super dygtig kunstner med en indlevelsesevne for mennesket, som han udfører opgaven for. Han er vanvittig detalje orienteret og perfektionistisk i sit arbejde. Dennis har lavet den flotteste ”bogholdervæg” på mit kontor, som ved nærmere iagttagelse tydeligt viser, at det er et bogholderi, man befinder sig i.

Henriette Blume

Ad hoc Regnskab

Dennis arbejder meget målrettet og er fuldstændig forberedt på den opgave, han skal udføre.
Dennis er ikke i tvivl, hvordan han skal udføre opgaven ved dens start og kommer sikkert i mål med opgaven.
Og kæmpe tak for det.

Henning Niemann

Direktør hos PH-EL & Sikring

Vi i ACO Nordic A/S har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Dennis i forbindelse med en VVS messen i Odense.

Vi hyrede Dennis til at male med Airbrush på et skilt til standen, samt kasketter til udlevering til vores kunder på standen.

Til trods for vi kastede ham ud i et lidt anderledes projekt, tog Dennis udfordringen op. Han kom endda med yderligere kreative ideer undervejs som indebar at han brugte vores produkter som redskaber til at male efter.

Dennis er dedikeret og uden tvivl meget kreativ – han er desuden ikke bange for at tage ekstra opgaver undervejs samt prøve nye teknikker af. Vi i ACO har været glade for at arbejde sammen med Dennis.

Mia Fossing

Marketing ansvarlig i ACO Nordic A/S

3F Den Grønne Gruppe har med stor succes, bedt Dennis Bossen om at trykke 3F´s logo på betonsten til brug ved konkurrencer.

De malede betonsten blandes og lægges som puslespil. Spillet har været til stor fornøjelse og er blevet brugt ved en lang række arrangementer, herunder på Roskilde Dyrskue, Have og Landskabsudstillingen i Slagelse, og på 3F´s kongres i 2019.

Trykket på stenene er flot udført og særdeles holdbart og lever fuldt ud op til forventningerne.

Flemming Grønsund

3F Den Grønne Gruppe

I 2016 blev vores lille cykel butik, beliggende i hjertet af Fredericia, beriget med et super flot logo skilt. Skiltet er håndlavet, super detaljeret og en fryd for øjet.

D-boss aka Dennis Bossen, havde luftet tanken og ideen for os, og da butikken allerede er hjemsted for en kunstner, med sin egen specielle stil, takkede vi selvfølgelig ja.

Vi modtog et super flot skilt i en fed stil. Man kan næsten fornemme kærligheden i arbejdet og ideen bagved.

Så ønsker du noget specielt til din butik eller hjemmet, så kan man roligt og trygt overlade det til Dennis.

Christian

Bjerggeden og Byrotten Fredericia

Vi har været super glade for samarbejdet Dennis og kan kun anbefale ham til andre, der skal have logo, folie på bilen eller lignende.

DK Ejendomsservice ApS og Sundt Indeklima ApS

Vi har været super glade for samarbejdet Dennis og kan kun anbefale ham til andre, der skal have logo, folie på bilen eller lignende.

DK Ejendomsservice ApS og Sundt Indeklima ApS

Håndlavede 3D skilte Selv dine vildeste idéer kan blive til virkelighed.