Mine ydelser

Hos DBoss får du et logo eller 3D-skilt, der fanger folks opmærksomhed. Hvert produkt tager udgangspunkt i dine ønsker og har et kunstnerisk og professionelt udtryk.

Har du en fed ide?

Jeg hjælper dig med at realisere dine idéer. Ring til mig for en uforpligtende samtale om dit projekt på tlf. 23 20 98 26. Selv dine vildeste idéer kan blive til virkelighed.

Logo

Der fanger ens opmærksomhed

Et logo er en stor del af din virksomheds identitet, og gør dit brand genkendeligt. Derfor er det vigtigt, at dit logo passer til dig og din virksomhed. Skil dig ud og fang dine kunders opmærksomhed med et unikt logo. Jeg tegner og designer indtil du er tilfreds.

3D-skilte

Et levende maleri

Et 3D-skilt leveres i forskellige størrelser alt efter ønsker og behov. Netop på grund af 3D-effekten skifter skiltene udtryk alt efter, hvilken vinkel du ser det fra. Det gør skiltet mere levende og fanger hurtigt folks opmærksomhed. Skiltene kan hænges på væggen som et hvert andet maleri, og kan tage udgangspunkt i dit virksomhedslogo eller andre motiver.

Airbrush

Street art på stort og småt

Airbrush kan bruges på de fleste overflader, og giver det klassisk graffiti og street art look. Tidligere har jeg haft succes med at dekorere vægge, facader, skilte og sågar sko med airbrush, og derfor giver den et væld af muligheder for at slippe kreativiteten løs.

Konsulent

Få råd, inspiration og nye idéer

Har du brug for inspiration og en idémager? Jeg åbner op og øser ud af mine idéer til lige netop det projekt, du står med. Få friske øjne på dit kunstneriske eller kreative projekt, og få nye idéer eller en second opinion til dit logo. Jeg har altid ærmet fuld af idéer, der kan kaste nyt lys over dit projekt.

Der bliver kigget på selv de mindste detaljer

Sådan foregår processen

Kreative ideer

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov starter den kreative idéudvikling

Tilpasning

Idéerne samles til en skitse af dit skilt, som vi sammen gennemgår og tilpasser

Godkend

Så snart du har godkendt skitsen, går jeg i gang med at skabe dit nye 3D skilt. Læn dig blot tilbage og glæd dig